logo

Відмінності між базовою та ПРОФ версією BAS Бухгалтерія

Поділитись

Досить часто виникають ситуації, коли підприємці, прийнявши рішення автоматизувати свій бізнес, звертаються до партнерів розробника, щоб дізнатися ціни на програмне забезпечення BAS Бухгалтерія, а у відповідь чують, що на базову версію одна ціна, а на ПРОФ в рази більша.

Давайте з’ясуємо, в чому особливості базової версії та ПРОФ?

Які є версії програм BAS?

  • навчальна
  • базова
  • ПРОФ
  • КОРП

Навчальна версія BAS Бухгалтерія

Вже з самої назви версії зрозуміло, що ця версія призначена лише для навчання, тобто для ознайомлення та вивчення типових конфігурацій BAS. Великим плюсом цієї версії є поставка разом з програмою навчальних посібників, інструкцій та інших навчальних матеріалів. Загалом ця програма нічим не відрізняється від звичайної конфігурації.

Базова версія BAS Бухгалтерія

Це програма призначена для ведення обліку підприємства, але має ряд обмежень:

  • вносити зміни в конфігурацію неможливо, тобто налаштувати функціонал програми чи змінити її під потреби кожного підприємства не можна;
  • в одній інформаційній базі можна вести облік лише однієї фірми. Виходом з цієї ситуації можливе створення декількох баз, для кожного підприємства окрема база;
  • з програмою може працювати лише один користувач, тобто програма може бути встановлена на одному комп’ютері.

Базова версія – це економ-варіант для невеликих фірм, для яких повністю підходить функціонал від розробників. Приємним бонусом є вигідні умови оновлення та інформаційної підтримки.

ПРОФ версія

Найпоширеніший варіант програмного продукту лінійки BAS. Відсутні обмеження, що присутні в базовій версії, а саме:

  • програмісти можуть вносити зміни в конфігуратор і налаштовувати програму під потреби керівництва;
  • немає обмежень на кількість користувачів, тобто програма гарно працює на декількох ПК.

Також відмінним є необхідність оформити ІТС підписку для отримання актуальних оновлень та нормативно-довідкової інформації.

Версія КОРП

Ця версія призначена для великих корпорацій і володіє всіма функціями, що і версія ПРОФ. Однак суттєвим є наступне – в КОРП можна вести відособлений облік по різних підрозділах компанії.

Розробник програмного продукту BAS Бухгалтерія передбачив широку лінійку для всіх потреб бізнесу.

Обирайте версію, яка потрібна саме вам. Важко визначитись – запитайте у наших фахівців, вони порадять оптимальне рішення. Демонстрація можливостей програми безкоштовна:

Слідкуй за нами
Поділитись
Коментарі

Коментарів поки що немає...

Корисні статті