logo

Тарифікація педагогічних працівників у програмі KBS

Поділитись

Тарифікація є визначальною умовою оплати праці педагогічних працівників.

В процесі складання тарифікаційних списків враховуються навантаження кожного працівника, посадовий оклад, доплати та надбавки, встановлюється місячний фонд оплати праці. Тарифікація дозволяє розрахувати річну потребу в грошах для виплати заробітної плати працівникам закладів освіти.

Це складний трудомісткий процес, який в ручному режимі займає години, дні, тижні…

? Унікальне доопрацювання до програми KBS — підсистема “Тарифікація” дозволяє отримати тарифікаційний список всього за декілька хвилин!

Щоб ознайомитися із можливостями цього модуля та дізнатися вартість, заповніть будь ласка заявку:

Нижче наведено приклад розрахунку тарифікації працівників сфери освіти у програмі «KBS Облік бюджетної установи».

Підсистема «Тарифікація» дає можливість розподілити всі призначені доплати і надбавки на підвищення, додаткові оплати та інші доплати.Формування переліку доплат і надбавок

Для кожного вчителя визначаються основі предмети. Доплати за зошити розподіляються між класами (I-IV, V-IX, X-XI) як в годинах, так і в грошовому виразі.

Встановлення навантаження вчителя

Враховуються всі можливі доплати, такі як доплата за класне керівництво, завідування кабінетом, керівництво гуртком, бібліотекою, керівництво групою продовженого дня та інші. Якщо вчитель веде декілька предметів або ж займає адміністративну посаду– у тарифікаційному списку це буде відображено декількома рядками.

Відображення сумісніцтва в таріфікаційному списку

Окремими стрічками в тарифікаційному списку відображено заробітну плату в розрізі окладів, надбавок та доплат адміністративного та допоміжного персоналу.

Відображення заробітної плати у тарифікаційному списку

Придбавши підсистему “Тарифікація” в нашій компанії ви суттєво полегшите свою роботу, зекономите дорогоцінний час та уникнете помилок в обліку.

Щоб ознайомитися із можливостями підсистеми «Тарифікація» та дізнатися інші умови придбання, заповніть будь ласка заявку:

ТОВ «Системи для бізнесу» — ми точно знаємо, як полегшити роботу бухгалтера освітньої сфери!

Слідкуй за нами
Поділитись
Коментарі
Наталія
05.09.2022

яка вартість програми тарифікація для педагогічних працівників

Системи для бізнесу
06.09.2022

Наталія, наберіть, будь ласка, і вас проконсультують стосовно ціни: (067)350-24-00, (099)350-99-00.

Корисні статті