logo

Віддалена робота в умовах карантину

Поділитись

Щоби запобігти поширенню коронавірусу, наша компанія зводить до мінімуму фізичні контакти й переходить на віддалений режим роботи.

  • На час карантину рекомендуємо утриматись від виклику спеціалістів в офіс, всі послуги з налаштування програми ви можете отримати за допомогою віддаленого під’єднання.
  • Усі наші сервіси з підтримки клієнтів продовжують свою роботу! Співробітники нашої техпідтримки переведені на віддалений режим роботи, тож можуть виникати затримки з вирішенням питань. Проте ми продовжимо консультувати вас та намагатись надати той рівень сервісу, до якого ви звикли.
  • Якщо телефон стане недоступним або ви не матимете можливості зателефонувати нам, скористайтесь наступними посиланнями:

Viber в телефоні
Viber  в комп’ютері

Написати листа на електронні скриньки: консультації M.E.Doc: help@sys2biz.com.ua

Автоматичне продовження сертифікатів

Якщо вам необхідно продовжити чинність сертифікатів КЕП, ви можете це зробити онлайн без відвідування офісу і без підготовки комплекту документів.

За 45 днів до закінчення терміну дії ліцензії ви можете отримати рахунок безпосередньо у програмі M.E.Doc в розділі Первинні документи – Реєстр первинних документів. Для завантаження ліцензії в програмі потрібно зайти в Адміністрування —  Керування кодом доступу — Завантажити та зберегти.

Продовження терміну дії ліцензії на програму M.E.Doc

Якщо термін дії ліцензії добігає кінця, ви можете отримати рахунок безпосередньо в програмі.Обирайте Головне меню – Первинні документи далі розділ Реєстр електронних документів та отримайте повідомлення.

За 45 днів рахунок буде виписаний на вашу конфігурацію. Ліцензію потрібно буде завантажити у вашу програму на наступний день після оплати. Для цього обирайте Головне меню – Адміністрування – Керування кодом доступу – Завантажити та Зберегти.

Також для отримання рахунків на продовження ліцензій перевіряйте ваші електронні скриньки.

Варіанти віддаленої роботи з програмою M.E.Doc

Якщо на вашому підприємстві ухвалено рішення щодо переходу на дистанційну роботу, M.E.Doc надає вам можливість працювати вдома.

Для зручної роботи у M.E.Doc із домашнього комп’ютера ми рекомендуємо два варіанти.

  • Віддалений доступ. Після певного алгоритму налаштувань, здійсненого вашим адміністратором, ви отримуєте повний доступ до вашого офісного комп’ютера та серверів з домашнього ПК.
  • Перенесення M.E.Doc на домашній комп’ютер. У програмі M.E.Doc є опція перенесення на інший комп’ютер. Ви здійснюєте резервне копіювання інформації з баз даних на зовнішній носій (наприклад, флешку). Потім переносите інформацію із зовнішнього носія на домашній комп’ютер. Як це зробити покроково та які особливості такого варіанту потрібно враховувати — дивіться за посиланнями:

Закликаємо вас бути пильними до себе та своїх близьких, звести до мінімуму перебування у людних місцях, ретельно мити руки й використовувати дезінфікувальні засоби. Бережіть себе. У свою чергу ми робитимемо все можливе, щоб забезпечити клієнтів повним спектром послуг у режимі онлайн для вашої повноцінної роботи вдома. Щоб залишатися завжди на зв’язку, підписуйтеся на наші телеграм та фейсбук.

Слідкуй за нами
Поділитись
Коментарі

Коментарів поки що немає...

Корисні статті