logo

Як відобразити підписантів у програмі M.E.Doc

Поділитись

Сегодня бухгалтер щоденно працює з електронними документами, обмінюючись ними з контрагентами. Але інколи виникають проблеми з розшифровкою Кваліфікованого електронного підпису (КЕП), що був накладений на документ. Тож у цій статті розповімо вам про можливість налаштування функції відображення інформації про підписантів безпосередньо в програмі M.E.Doc.

Це налаштування дуже легко зробити. Потрібно зайти в головне меню програми M.E.Doc, розділ Адміністрування — Параметри системи — Документообіг та поставити відмітку Накладати інформацію про підписантів, після чого натиснути Зберегти та Вийти, або натиснути кнопку Застосувати.Відмітка та зберігання налаштувань інформації про підписантів Встановлена позначка включає відображення даних підписанта у екранній формі вихідних та отриманих документів: сертифікат, видавець сертифікату, серійний номер, час підпису (для вихідного документа).

Також хочемо звернути Вашу увагу на ще одну корисну функцію програми M.E.Doc. Іноді бувають ситуації, що Вам необхідно роздрукувати документ чи звіт з відображенням печатки/штампу. Це також можна зробити в декілька кліків. Для цього в головному меню програми перейдіть до Параметрів системи, одразу в загальних налаштуваннях зверніть увагу на пункти Накладати зображення підписів підчас друку або друку в PDF та Накладати зображення штампів підчас друку або друку в PDF.Налаштування відображення печатки/штампу підчас друкуСаме за допомогою цих двох встановлених галочок Ви можете роздрукувати Ваш документ з візуальним відображенням підпису.

ВАЖЛИВО! Візуальне відображення не має юридичної сили, її надає саме розшифрування КЕП, про яке ми розповіли на початку статті. Саме ця інформація є підтвердженням електронного підпису.
Нижче зображено результат такого налаштування на прикладі.Приклад роздрукованого електронного підпису

Також дивіться відеоінструкцію по завантаженню КЕП у Медок та інші навчальні відео по роботі з програмою.

Якщо це відео було корисним для вас – поділіться ним з колегами у соцмережах, натиснувши опцію “Поділитися”.

Сподіваємося, дана інформація була для вас корисною і ви постійно користуватиметесь нею у своїй повсякденній роботі.

З турботою про вас – відділ системного супроводу M.E.Doc ТОВ «Системи для бізнесу».

Слідкуй за нами
Поділитись
Коментарі

Коментарів поки що немає...

Корисні статті