logo

МОЗ: Ковідний карантин може бути відновлено

Поділитись

У Міністерстві охорони здоров’я заявили про можливість повернення до довоєнних карантинних обмежень. Такі заходи, пояснили у відомстві, вірогідні під час росту кількості захворюваності на COVID-19.

Відповідна заява була зроблена завідувачем відділу стратегії імунізації Центру громадського здоров’я МОЗ Олександром Заїкою.

Він нагадав, що тепер деякі постанови Кабміну стосовно “короновірусних” обмежень призупинені, однак деякі з них можуть бути повернені з огляду на епідеміологічну ситуацію в Україні під час осіннього зростання захворюваності.

«Не виключаю повернення обов’язкового маскового режиму в громадських місцях і закладах харчування, які діяли в Україні до війни», – пояснив эксперт. Медик уточнив, що громадян проінформують коли рішення буде прийнято.

Нагадаємо: на час воєнного стану були призупинено всі карантинні обмеження. Вимоги щодо носіння масок змінилися рекомендаціями, стала необов’язковою наявність COVID-сертифікатів для відвідування ресторанів, спортзалів, масових заходів і громадського транспорту. Призупинилися відсторонення від роботи працівників без щеплення.

Інші важливі новини за останній час

Читайте також:

 

Слідкуй за нами
Поділитись
Коментарі

Коментарів поки що немає...

Корисні статті