logo

Оновлений план перевірок ДПС юросіб у 2021 році

Поділитись

18.11.2021 податківці опублікували відредагований план документальних перевірок юросіб та фінустанов, постійних представництв та представництв нерезидентів.

Державна податкова служба оприлюднила на своєму сайті оновлений план-графік документальних перевірок платників податків на 2021 рік станом на 18 листопада 2021.

Зміни у Плану-графіку перевірок ДПС

Коригуванням від 18 листопада 2021 було оновлено перші два розділи плану графіка. Розділи 1 та 2 плану містять графіки проведення перевірок юридичних осіб, фінансових установ, постійних представництв і представництв нерезидентів.

Отже, змін зазнали:

  • розділ І «Документальні планові перевірки платників податків – юридичних осіб»;
  • розділ ІІ «Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів».

Для завантаження відкоригованого плану-графіку, клацніть тут 

Для зручної навігації у файлі скористайтесь  клавішною комбінацію Ctrl+F

Коли будуть оновлені графіки перевірок інших розділів плану ДПС?

Розділи, які містять дані щодо строків перевірок фізосіб, платників податків – юридичних осіб з питань нарахування і сплати ПДФО, ЄСВ та ВЗ, зазнавали змін у червні 2021.

  • Розділ ІІІ “Документальні планові перевірки фізичних осіб”
  • Розділ IV плану-графіка “Документальні планові перевірки платників податків – юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування”

Інші важливі новини

Вас можуть зацікавити такі статті:

Слідкуй за нами
Поділитись
Коментарі

Коментарів поки що немає...

Корисні статті