logo

ВРУ підтримала застосування РРО для ФОПів

Поділитись

Використання РРО для фізичних осіб підприємців не було скасоване — на засіданні виявилось недостатньо депутатів.

23 вересня під час проведення позачергового засідання Верховної Ради було розглянуто наступні законопроєкти:

«Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо відміни норм, які передбачають посилення фіскального тиску шляхом розширення сфери застосування реєстраторів розрахункових операцій» за номерами та варіантами № 2645, 2645-1, 2645-д.

Протягом засідання Гетьманцев зауважив, що деякі законопроєкти щодо лібералізації застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО та ПРРО) фізичними особами, які є платниками єдиного податку наразі втратили актуальність. Після відповідного представлення законопроєктів щодо РРО та їх обговорення, жоден із зазначених проєктів не було підтримано.

Зауважимо, що очільник комітету фінансової, податкової і митної політики Гетманцев виставив на голосування законопроєкт 2645-д від 12.10.2020 для прийняття за основу.

Оскільки позачергове засідання не зібрало необхідної кількості депутатів, яка була би потрібна для прийняття рішення, жоден із наведених законопроєктів про лібералізацію застосування РРО та ПРРО для єдинників не було ухвалено.

Інші актуальні новини для вас

Читайте також:

Наказ Мінфіну пропонує зберігати акти про скасування помилкових оплат три роки та встановлювати ПРРО виключно на власні пристрої підприємців.

ПРРО: якщо надійшло повідомлення про відсутні господарські одиниці

Як відбувається підтримка POS-терміналів ПриватБанку у Cashalot

ДСТУ 4163:2020 для бухобліку не потрібен?

Слідкуй за нами
Поділитись
Коментарі

Коментарів поки що немає...

Корисні статті